Legjobb RF CO2 lézerforrás | CO2 fémcső lézer

Az RF CO2 lézerforrások nagy hatékonyságukról, stabilitásukról és lenyűgöző teljesítményükről ismertek. Kiváló sugárminőséget kínálnak, így széles körben alkalmazzák őket az ipari gyártósorokon különféle alkalmazásokhoz, például lézeres vágáshoz, jelöléshez, hegesztéshez, fúráshoz és hidegfeldolgozáshoz. Ezek a lézerforrások többféle hullámhosszt fednek le, beleértve a 9.3 um, 10.2 um és 10.6 um hullámhosszt, 20 W és 450 W közötti teljesítmény mellett. Kifejezetten nem fémes anyagokhoz készültek, mint például akril, fa, papír, szövet, bőr, polimer, üveg, műanyag, gumi, kő, kerámia stb.

A nem fémes anyagok CO2 lézerrel történő feldolgozásakor az alapvető módszer a lézersugár kiterjesztése és az anyagra fókuszálása. Ez azonnali párologtatást okoz a fókuszpontban, lehetővé téve a vágást vagy a gravírozást.

Az RF CO2 lézerforrások kimeneti teljesítménye néhány watttól több kilowattig változhat. Az optimális teljesítmény és a kívánt eredmény elérése érdekében kulcsfontosságú a megfelelő teljesítmény kiválasztása az anyagvastagság, a feldolgozási sebesség és az anyagelnyelés alapján. Általános irányelvként elmondható, hogy a legjobb teljesítmény és eredmény érdekében a vágáshoz használt lézerteljesítmény nem haladhatja meg a lézerforrás maximális kimeneti teljesítményének 80%-át.

2024 legjobb árú lézerforrás Eladó!

Vásárlás rost, UV, CO2 és zöld lézerforrás közvetlenül a Best Price gyártótól, megfizethető és olcsó áron.

Megjelenítése az egyetlen eredmény

További termékek töltődnek fel, előzetesen lépjen kapcsolatba velünk.

Névleges 0 ki 5
Tól től $9.99 Tömeges vásárlónak.
Bár a termék készen van, még nem került fel honlapunkra. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen adunk további információkat.