Kezdőlap - Termékek - Lézerforrás - CW Fiber Laser

Legjobb CW Fibre Laser Source | 300-80000W nagy teljesítményű szálas lézer

A nagy teljesítményű CW szálas lézerforrásokat, más néven folyamatos hullámú szálas lézereket, széles körben használják olyan fejlett gyártási területeken, mint a lézeres vágás, hegesztés és olvasztás. Ezek a szálas lézerek nagy teljesítményű lézersugarat használnak, amely az anyagra fókuszál, hogy hőhatást keltsen az anyagfeldolgozáshoz. A nagy teljesítményű CW szálas lézerforrások egymódusú CW szálas lézerekre és többmódusú folyamatos hullámú szálas lézerekre oszthatók. Jelenleg az ipari minőségű egymódusú és többmódusú folyamatos hullámú szálas lézerek maximális kimeneti teljesítménye akár 20 kW és 500 kW is lehet.

A CW szálas lézerforrások rendkívül stabilak a lézerhegesztéshez, különösen a lítium akkumulátorokhoz. A lítium akkumulátorok az elektromos járművek alapvető alkotóelemei, amelyek közvetlenül meghatározzák a jármű teljes teljesítményét. A gyártóberendezések pontossága és automatizálása közvetlenül befolyásolja az akkumulátorok minőségét, hatékonyságát és konzisztenciáját. Ezért a gyártók magas követelményeket támasztanak a hegesztési szilárdságra, a gerenda minőségére, a hegesztési hatásra és a stabilitásra vonatkozóan. Kétségtelen, hogy a CW szál a legjobb választás.

A lítium akkumulátorok hegesztendő fő részei a héj, az elektróda fül, a robbanásbiztos fólia és az akkumulátorcsomag. A szálas lézeres hegesztési technológia használható biztonsági szelepszerkezetek tömítőhegesztésére, fedőlemez tömítőhegesztésre, kivezető fülhegesztésre, fülszerelvény-hegesztésre és akkumulátorcsomag csatlakozási hegesztésre.

A lézervágás területén CW szálas lézerforrásaink kiváló sugárminőséggel és stabilitással rendelkeznek. A CW szálas lézerforrásokkal vastag lemezek pontosabb vágását lehet elérni, nagymértékben javítva a feldolgozási hatékonyságot.

A nagy teljesítményű CW szálas lézerforrások széles körben alkalmazhatók vágáshoz, hegesztéshez, fúráshoz, tisztításhoz, burkoláshoz, fémanyagok széles skálájának additív gyártásához, mint például rozsdamentes acél, szénacél, alumínium, réz stb.

2024 legjobb CW Fiber Laser Source Eladó!

Vásárlás 300W-80000W CW szálas lézerforrás közvetlenül a Best Price gyártótól, megfizethető és olcsó áron.

Mutatja az összes 3 eredmények

300W – 6000W CW szálas lézerforrás | Egymodulos sorozat

Névleges 0 ki 5
Tól től $1,399.00 Tömeges vásárlónak.
Bemutatjuk a Raycus egymódusú, folyamatos hullámú szálas lézerforrásainak harmadik generációját, amelyek 300 W és 6000 W közötti tartományt fednek le.

6000W – 80000W CW szálas lézerforrás | Több modul sorozat

Névleges 0 ki 5
Tól től $99.00 Tömeges vásárlónak.
Bemutatjuk a Raycus 6000W-80000W nagy teljesítményű CW szálas lézerforrást. Ez a lézerforrás magas elektro-optikai konverziós hatásfokkal (>40%), kiváló

További termékek töltődnek fel, előzetesen lépjen kapcsolatba velünk.

Névleges 0 ki 5
Tól től $9.99 Tömeges vásárlónak.
Bár a termék készen van, még nem került fel honlapunkra. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen adunk további információkat.