Közvetlen dióda lézer | 915 nm-es 976 nm-es közvetlen dióda lézer

A közvetlen dióda lézerek olyan félvezető lézerek, amelyek nagy energiájú fényforrásként használhatók anyagfeldolgozásban és egyéb alkalmazásokban. Félvezető anyagokat használnak erősítő közegként a lézerfény kibocsátására, a részecskék pedig a vezetési és a vegyértéksáv között átmennek fotonok előállításához. A közvetlen elektromos gerjesztés lehetővé teszi az elektromos energia hatékony fénnyé történő átalakítását (55%-os hatásfokkal), átalakító eszközök nélkül, csökkentve az energiaveszteséget. A szálas lézerekhez képest a közvetlen dióda lézerek nagyobb hatásfokkal, kisebb méretekkel és alacsonyabb költséggel rendelkeznek.

A közvetlen dióda lézer széles körben használható műanyag hegesztésben, forrasztásban, fém hővezető hegesztésben, tisztításban, vágásban, edzésben, burkolatban és más területeken.

A kis teljesítményű közvetlen dióda lézereket (<200 W) főként forrasztásban és műanyaghegesztésben használják. A lézeres hegesztésnek olyan előnyei vannak, mint a térbeli korlátozások, a forrasztófej hiánya, az érintésmentesség, a statikus elektromosság hiánya, a kevesebb fogyóeszköz és a gyors hegesztési sebesség. A kézi munka költségének növekedésével és az intelligens és precíziós gyártás trendjével szemben a direkt diódalézerrel történő lézerforrasztás felgyorsítja népszerűsítését és alkalmazását a hagyományos forrasztási módszerek felváltásával.

A közepes teljesítményű közvetlen dióda lézereket (200W-1000W) főként vezetőképes hegesztésben használják. A direkt dióda lézerek hullámhossz-előnyökkel rendelkeznek, és elméletileg minden fémanyagot, például szénacélt, rozsdamentes acélt, alumíniumötvözetet, nikkelötvözetet stb. képesek hegeszteni. Ha az illesztési hézag nagy a szálas lézerekhez képest, a közvetlen diódalézer nagyobb fókuszponttal rendelkezik. , amely hatékonyan tudja kompenzálni a munkadarab pontosságát. A hegesztési varrat hátsó részének szélessége is nagyobb, ami kompenzálhatja a defókuszálási pontossági hibákat, és biztosítja, hogy a lézer teljesen megolvasztja az anyagot. Olyan jellemzőkkel rendelkezik, mint a stabil hegesztőmedence, sima hegesztési varrat, gyors sebesség, jó konzisztencia.

A nagy teljesítményű közvetlen dióda lézereket (>1000 W) főként burkolatban használják. A nagy teljesítményű közvetlen dióda lézerek felületi hőkezelést vagy helyi burkolatot végezhetnek fém alkatrészeken, magas kopásállósági és korrózióállósági követelményekkel. Olyan jellemzőkkel rendelkeznek, mint a magas elektromos-optikai hatásfok, nagy anyagelnyelési arány, alacsony karbantartási költségek, téglalap alakú sugárforma és egyenletes fényintenzitás-eloszlás, így ideális választás burkolati alkalmazásokhoz.

Összességében a 915 nm-es és 976 nm-es hullámhosszú direkt dióda lézerek nagy hatékonyságot, nagy teljesítményt és kiváló sugárminőséget kínálnak, így sokoldalú választás az ipari lézeralkalmazások széles skálájához.

● 0.5 milliárd USD értékű nyilvános társaság, részvénykód: 688291.
● 300+ nemzetközi tag.
● 100+ K+F mérnök.
● A K+F kiadások bevételének 20%-a+.
● 5000+ ügyfél több mint 100 országban.
● A legtöbb lézergép-gyártó fő szállítója.
● 1. SPIE PRISMAWARDS (a világ lézeriparának legmagasabb kitüntetése) döntős, szoftverkategória.

Megjelenítése az egyetlen eredmény

További termékek töltődnek fel, előzetesen lépjen kapcsolatba velünk.

Névleges 0 ki 5
Tól től $9.99 Tömeges vásárlónak.
Bár a termék készen van, még nem került fel honlapunkra. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen adunk további információkat.