Kezdőlap - Termékek - Galvo szkenner

Legjobb 2D 3D Galvo szkenner | Lézeres Galvo fej

A Galvo szkennerek nagy pontosságú, nagy sebességű szervo letapogató rendszerek, amelyek meghajtó táblából és nagy sebességű lengőmotorból állnak. A galvo szkennerrel hajtott lézeres berendezésekben általában olyan modulok szerepelnek, mint a számítógép, a lézer, a pásztázó galvanométer meghajtó tápegység, a lézeres tápegység és az optikai útrendszer.

A rendszer működési elve abból áll, hogy a lézersugár áthalad az optikai útrendszeren, mielőtt kétszer visszaverődik a galvo szkenner X- és Y-tengelyű tükreiből. Ez lehetővé teszi a lézer irányítását a munkadarab célpozíciójába a sík felületű lézeres feldolgozás érdekében.

A Z tengelyű modul beépítésével, mielőtt a lézer belép az XY tengelybe, 3D galvo szkennerré válik a 3D felületfeldolgozáshoz.

A Galvo szkennert széles körben használják lézeres gépeken lézeres jelölésre, lézergravírozásra, lézervágásra, lézerhegesztésre, lézerfúrásra, valamint orvosi lézer- és lézeres szépségápolásra.

2024 legjobb Galvo szkenner Eladó!

Vásárlás lézeres galvo leolvasó fej közvetlenül a Best Price gyártótól, megfizethető és olcsó áron.

Mutatja az összes 5 eredmények

3 tengelyes lézeres Galvo szkenner | SCANMaster 3D

Névleges 0 ki 5
Tól től Tömeges vásárlónak.

További termékek töltődnek fel, előzetesen lépjen kapcsolatba velünk.

Névleges 0 ki 5
Tól től $9.99 viszonteladó számára.
Bár a termék készen van, még nem került fel honlapunkra. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen adunk további információkat.