Kezdőlap - Termékek - Lézeres hegesztőgép - Ékszer lézeres hegesztőgép

Ékszer Lézerhegesztő | Ékszer lézerhegesztőgép ékszerjavításhoz

Az ékszer lézerhegesztők forradalmasítják az ékszerek tervezését, javítását és gyártását. Ezek a rendkívül precíz szerszámok koncentrált lézersugarat használnak a fémek egymáshoz olvasztására az erős, tiszta hegesztés érdekében másodpercek alatt. A lézer intenzív hőhatása és pontos pontossága olyan bonyolult hegesztési munkákat tesz lehetővé, amelyek a hagyományos forrasztópisztolyokkal nem lehetségesek.

Az ékszer lézerhegesztővel az ékszerészek zökkenőmentesen átméretezhetik a gyűrűket, kitölthetik az öntvények porozitását, újra megdönthetik a horgokat, összeállíthatnak összetett darabokat és még sok mást anélkül, hogy a környező területeket károsítanák. A keskeny hegesztési zóna alig hagy nyomot a szinte láthatatlan kötéseknek. Még az eltérő fémek, mint a platina és a 18 karátos arany sem jelentenek problémát.

További előnyök közé tartozik a kevesebb anyagpazarlás, a gyorsabb átfutás, a korábban „nem hegeszthető” darabok hegeszthetősége, valamint a lézeres hegesztési munkák kiszervezéséhez képest alacsonyabb hosszú távú költségek. Az ügyfelek meg fognak lepődni azon, hogy megbízható ékszerészük most könnyen házon belül tud megvalósítani.

Az ékszerlézeres hegesztőgépek a jövőt jelentik a kiskereskedelmi ékszerüzletek, kis stúdiók és nagy gyártók számára egyaránt. Precizitásuk, gyorsaságuk és a torzítás hiánya új ajtókat nyit a kreatív tervezés és a kihívást jelentő javítások előtt. Bármely ékszerésznek, aki okosabban szeretne dolgozni, bővíteni kívánja a képességeit, és elkápráztatja az ügyfeleket, szüksége van egy ilyen játékot megváltoztató eszközre az üzletében.

2024 legjobb ékszer-lézerhegesztő Eladó!

Vásárlás ékszer lézerhegesztő gép közvetlenül a Best Price gyártótól, megfizethető és olcsó áron.

Mutatja az összes 2 eredmények

Mini ékszer lézeres hegesztőgép – JW-M sorozat

Tól től $1,999.00 viszonteladók számára Basic Spec.
  • Nagy hegesztési sebesség.
  • Kis hegesztési pont, a környező terület színe nem változik.
  • Valós idejű CCD felügyelet a pontos pozicionálás érdekében.
  • Tiszta hegesztés minden alkalommal.
  • 0.1 mm-es ultravékony fémhegesztés.
  • Környezetbarát és nem szennyez.

További termékek töltődnek fel, előzetesen lépjen kapcsolatba velünk.

Névleges 0 ki 5
Tól től $9.99 Tömeges vásárlónak.
Bár a termék készen van, még nem került fel honlapunkra. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen adunk további információkat.