Kezdőlap - Termékek - Optika és lencse - Lézerfúvóka

Legjobb Lézer fúvókák | lézeres vágáshoz és hegesztéshez

A lézeres fúvókák a lézeres vágási és hegesztési alkalmazások alapvető alkotóelemei. Pontosan irányítják a lézersugarat és segítik a gázokat a munkaterületre a sima, hatékony vágások és hegesztések érdekében. Lézerfúvókáink széles választéka különféle anyagokat, konfigurációkat, bevonatokat és nyílásméreteket fed le, hogy megfeleljen a különféle vágási követelményeknek.

Az egyrétegű fúvókák egyszerű belső szerkezettel rendelkeznek, amely ideális rozsdamentes acél és alumínium nitrogénvágásához. A keskeny gázáram koncentrálja a hőt a keskeny, sima vágások érdekében. A kétrétegű fúvókák szuperszonikus gázsebességet indukálnak a szénacél gyors oxigénvágásához, de szélesebb bevágásokkal. A bevonat nélküli és krómozott opciók egyensúlyban tartják a tartósságot és a fröccsenésállóságot.

A 0.5 mm és 6 mm közötti nyílások átmérői szabályozzák a gázáramlást és a nyaláb karakterisztikáját az optimális vágáshoz vékony és rendkívül vastag anyagokban. A kisebb átmérők szorosabbra fókuszálják a sugarat a 3 mm alatti precíziós vágás érdekében. A nagy átmérők szétosztják az energiát a folyamatos behatolás érdekében a 10 mm-nél vastagabb lemezekbe.

A nyílás és a lézerfurat közötti nagy koncentritás egyenletes gáz- és energiaeloszlást biztosít. Szigorú gyártási szabványaink garantálják a 0.02 mm-es konzisztenciát a tiszta vágásokért, olvadékképződés nélkül. A tartós réz-cink ötvözetek megfelelően vezetik a jeleket, miközben ellenállnak az oxidációnak.

A lézeres vágás és hegesztés legjobb minősége, sebessége és tartóssága érdekében válasszon optimalizált, nagy pontosságú lézerfúvókák széles katalógusából. Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy látogasson el weboldalunkra szakértői tanácsadásért.

2024-as lézeres lézerfúvókák Eladó!

Vásárlás lézeres hegesztő és vágó fúvókák közvetlenül a Best Price gyártótól, megfizethető és olcsó áron.

Mutatja az összes 3 eredmények

További termékek töltődnek fel, előzetesen lépjen kapcsolatba velünk.

Névleges 0 ki 5
Tól től $9.99 Tömeges vásárlónak.
Bár a termék készen van, még nem került fel honlapunkra. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen adunk további információkat.