Kezdőlap - Termékek - Lézerforrás

Legjobb Fiber Laser Source | UV lézerforrás | CO2 lézerforrás | Zöld lézerforrás

A lézer, a fényerősítés stimulált sugárzással történő rövidítése, egy olyan erős fénytípus, amelyet a stimulált emissziós folyamat erősít fel. Széles körű alkalmazásokat talál különféle területeken, beleértve az ipari gyártást, az információs kommunikációt, az orvosbiológiai tudományt, a kutatást és a katonai tudományt. Ez olyan egyedi jellemzőinek köszönhető, mint az alacsony eltérés, a nagy fényerő, a jó monokromatikusság és a jó koherencia.

Lézerforrásaink a specifikációk széles skáláját fedik le:

– Teljes hullámhossz: 213-10600 nm
– Teljes impulzusszélesség: nanoszekundumtól (ns) femtoszekundumig (fs)
– Teljes lézerteljesítmény: 3W – 60KW

A lézerforrás jellemzően három fő összetevőből áll: egy szivattyúforrásból, amely energiát szolgáltat, egy erősítő közegből, amely felerősíti a lézert, és egy rezonáns üregből, amely visszaveri a fényt az erősítő közegen keresztül, ami felerősített lézerteljesítményt eredményez.

A lézerforrások különböző dimenziók alapján osztályozhatók, például a szivattyú módszere, az erősítési közeg, a működési mód, a kimeneti teljesítmény és a kimeneti hullámhossz alapján. Például a lézereket energiaforrásuk alapján optikai, elektromos, vegyi, termikus és nukleáris pumpás lézerekbe sorolhatjuk. Erősítési közegük alapján folyadék-, gáz- és szilárdtestlézerekre is besorolhatók.

A szilárdtest- és szálas lézerek a leggyakrabban használt típusok a piacon. A szálas lézerek nagy átlagos teljesítményük és erős hőhatásuk miatt ideálisak makroszkopikus fémanyagok vágására, hegesztésére, fúrására, szinterezésére. Másrészt a szilárdtest-lézereket előnyben részesítik vékony, rideg anyagok és nem fémes anyagok finom mikrofeldolgozásánál nagy csúcsteljesítményük, alacsony hőhatásuk és nagy feldolgozási pontosságuk miatt.

A lézerforrások működési módjuk alapján folyamatos hullámú vagy impulzuslézerekként is besorolhatók. Az impulzuslézerek tovább oszthatók hosszú impulzusú (ms, us), rövid impulzusú (ns) és ultrarövid impulzusú (ps, fs) lézerekre. Minél szűkebb az impulzusszélesség és minél rövidebb a hullámhossz, annál nagyobb az elérhető feldolgozási pontosság.

Végül a lézereket infravörös, látható és ultraibolya lézerekre lehet osztályozni kimeneti hullámhosszuk alapján. Különböző anyagok eltérő abszorpciós tartományokkal rendelkeznek a különböző hullámhosszú fényekhez, ezért különböző hullámhosszú lézereket használnak bizonyos anyagfeldolgozási alkalmazásokhoz.

Bátran forduljon hozzánk még ma, hogy megtaláljuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő lézerforrást!

2024 legjobb árú lézerforrás Eladó!

Vásárlás rost, UV, CO2 és zöld lézerforrás közvetlenül a Best Price gyártótól, megfizethető és olcsó áron.

Mutatja az összes 9 eredmények

MOPA impulzusszálas lézerforrás – LP sorozat

Névleges 0 ki 5
Tól től $899.00 Tömeges vásárlónak.
  • Fejlett MOPA Fiber Technology.
  • Állítható impulzusszélesség és frekvencia széles tartománya.
  • Nagyon versenyképes ár -tól.
  • 1 év extra garancia, mivel saját javítóközpontunk van.

MOPA impulzusszálas lézerforrás – JPT M7 sorozat

Névleges 0 ki 5
Tól től $1,099.00 Tömeges vásárlónak.
Bemutatjuk a JPT M7 sorozatot, egy MOPA (Master Oscillator Power Amplifier) ​​impulzusos szálas lézerforrást. Ez a nagy teljesítményű szálas lézer hasznos

Q Kapcsolt impulzusszálas lézerforrás – 20-100W

Névleges 0 ki 5
Tól től $299.00 Tömeges vásárlónak.
Bemutatjuk a Q kapcsolt impulzusszálas lézerforrást – Raycus Q QB QE QS QBI sorozat. Ezt a Raycus fejlesztette ki

300W – 6000W CW szálas lézerforrás | Egymodulos sorozat

Névleges 0 ki 5
Tól től $1,399.00 Tömeges vásárlónak.
Bemutatjuk a Raycus egymódusú, folyamatos hullámú szálas lézerforrásainak harmadik generációját, amelyek 300 W és 6000 W közötti tartományt fednek le.

3W – 5W léghűtéses DPSS UV lézerforrás | LARK sorozat

Névleges 0 ki 5
Tól től $2,399.00 Tömeges vásárlónak.
Bemutatjuk a léghűtéses DPSS UV lézerforrást a JPT LARK sorozatból. Ez a lézerforrás léghűtéses szerkezettel rendelkezik,

3W – 30W vízhűtéses DPSS UV lézerforrás | SEAL sorozat

Névleges 0 ki 5
Tól től $1,199.00 Tömeges vásárlónak.
A SEAL sorozatú UV lézerforrások kiváló sugárminőséget és tökéletes szpotjellemzőket kínálnak. Az integrált kialakítás a

Kvázi folyamatos hullámú szálas lézerek 75 W – 600 W

Névleges 0 ki 5
Tól től $2,999.00 Tömeges vásárlónak.
Folyamatos és impulzus üzemmóddal, rendkívül stabil kimeneti teljesítménnyel és kiváló sugárminőséggel a kvázi folyamatos hullámú szálas lézereink vágják,

6000W – 80000W CW szálas lézerforrás | Több modul sorozat

Névleges 0 ki 5
Tól től $99.00 Tömeges vásárlónak.
Bemutatjuk a Raycus 6000W-80000W nagy teljesítményű CW szálas lézerforrást. Ez a lézerforrás magas elektro-optikai konverziós hatásfokkal (>40%), kiváló

További termékek töltődnek fel, előzetesen lépjen kapcsolatba velünk.

Névleges 0 ki 5
Tól től $9.99 Tömeges vásárlónak.
Bár a termék készen van, még nem került fel honlapunkra. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen adunk további információkat.