Kezdőlap - Termékek - Lézeres vágógép

Legjobb Ellenállásos lézeres vágógép | Potenciométer és érzékelő lézeres vágógép

Az ellenállásos lézervágó gép precíziós berendezés, amelyet vastag és vékonyréteg-áramkörök precíz beállítására használnak. Széles körben használják különféle iparágakban, például vastagfilm hibrid integrált áramkörökben, elektronikus alkatrészekben, autóelektronikában, érzékelőkben, katonai kutatásokban és vékonyréteg-ellenállásokban.

Ezek a gépek azon az elven működnek, hogy finom lézersugarat használnak az ellenállás anyagának elpárologtatására, és az ellenállás geometriájának megváltoztatásával érik el a kívánt ellenállásértéket. A lézersugarat számítógépes program vezérli, az ellenállást pedig folyamatosan mérik és figyelik a trimmelési folyamat során, hogy elérjék a kitűzött ellenállási értéket.

A hagyományos kézi beállítási módszerekkel vagy potenciométerekkel összehasonlítva a lézervágó gép precízebb és hatékonyabb beállítást tesz lehetővé, kevesebb emberi beavatkozással. A lézeres vágógép olyan problémákat is kiküszöböl, mint a túllövés, a visszapattanás és a paraméterek eltolódása, amelyek a potenciométereknél előfordulhatnak. A különféle elektronikus alkalmazásokban a nagy pontosságú ellenállások iránti növekvő kereslet következtében a lézeres vágógépek elengedhetetlen eszközzé váltak a kívánt pontossági szint elérésében.

2024 legjobb ellenállásos lézervágó gép Eladó!

Vásárlás potenciométer és érzékelő ellenállás lézervágó gép közvetlenül a Best Price gyártótól, megfizethető és olcsó áron.

Megjelenítése az egyetlen eredmény

További termékek töltődnek fel, előzetesen lépjen kapcsolatba velünk.

Névleges 0 ki 5
Tól től $9.99 Tömeges vásárlónak.
Bár a termék készen van, még nem került fel honlapunkra. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen adunk további információkat.