Kezdőlap - Termékek - Lézerforrás - MOPA Fiber Laser

Legjobb MOPA impulzusszálas lézerforrás | 20W 30W 50W 60W 80W 100W 200W 350W

A MOPA szálas lézerforrás (Master Oscillator-Power Amplifier) ​​olyan típusú lézerszerkezettel rendelkezik, amely egy lézeroszcillátort és egy erősítőt kombinál. Az ipari területen a MOPA szálas lézer egy egyedülálló nanoszekundumos impulzusos szálas lézer, amely egy félvezető lézermagforrásból és egy elektromos impulzusokkal hajtott szálerősítőből áll.

A MOPA szálas lézerek fő előnye, hogy a kimeneti impulzus szélessége egymástól függetlenül állítható (2 ns és 500 ns között), az ismétlési frekvencia pedig akár megahertz is lehet. A MOPA szálas lézerek paraméterbeállítási tartománya széles, így a hagyományos nanoszekundumos lézeres feldolgozási alkalmazások lefedése mellett néhány egyedi precíziós feldolgozási alkalmazáshoz is használhatók szűk impulzusszélességgel, magas ismétlési frekvenciával és nagy csúcsteljesítménnyel.

Összefoglalva, a Q-kapcsolt szálas lézerekhez képest a MOPA szálas lézerek szélesebb lézerparaméterekkel, rugalmasabb beállítással és átfogóbb alkalmazási körrel rendelkeznek.

2024 legjobb MOPA Fiber Laser Source Eladó!

Vásárlás 20W-250W MOPA szálas lézerforrás közvetlenül a Best Price gyártótól, megfizethető és olcsó áron.

Mutatja az összes 3 eredmények

MOPA impulzusszálas lézerforrás – LP sorozat

Névleges 0 ki 5
Tól től $899.00 viszonteladó számára.
Bemutatjuk a JPT LP sorozatú mopa szálas lézert, egy belépő szintű impulzusos szálas lézerforrást, amely MOPA-t (Master Oscillator Power) használ

MOPA impulzusszálas lézerforrás – JPT M7 sorozat

Névleges 0 ki 5
Tól től $1,099.00 viszonteladó számára.
Bemutatjuk a JPT M7 sorozatot, egy MOPA (Master Oscillator Power Amplifier) ​​impulzusos szálas lézerforrást. Ez a nagy teljesítményű szálas lézer hasznos

További termékek töltődnek fel, előzetesen lépjen kapcsolatba velünk.

Névleges 0 ki 5
Tól től $9.99 viszonteladó számára.
Bár a termék készen van, még nem került fel honlapunkra. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen adunk további információkat.