Kezdőlap - Termékek - Lézerforrás - MOPA Fiber Laser

Legjobb MOPA impulzusszálas lézerforrás | 20W 30W 50W 60W 80W 100W 200W 350W

A MOPA szálas lézerforrás (Master Oscillator-Power Amplifier) ​​olyan típusú lézerszerkezettel rendelkezik, amely egy lézeroszcillátort és egy erősítőt kombinál. Az ipari területen a MOPA szálas lézer egy egyedülálló nanoszekundumos impulzusos szálas lézer, amely egy félvezető lézermagforrásból és egy elektromos impulzusokkal hajtott szálerősítőből áll.

A MOPA szálas lézerek fő előnye, hogy a kimeneti impulzus szélessége egymástól függetlenül állítható (2 ns és 500 ns között), az ismétlési frekvencia pedig akár megahertz is lehet. A MOPA szálas lézerek paraméterbeállítási tartománya széles, így a hagyományos nanoszekundumos lézeres feldolgozási alkalmazások lefedése mellett néhány egyedi precíziós feldolgozási alkalmazáshoz is használhatók szűk impulzusszélességgel, magas ismétlési frekvenciával és nagy csúcsteljesítménnyel.

Összefoglalva, a Q-kapcsolt szálas lézerekhez képest a MOPA szálas lézerek szélesebb lézerparaméterekkel, rugalmasabb beállítással és átfogóbb alkalmazási körrel rendelkeznek.

2024 legjobb MOPA Fiber Laser Source Eladó!

Vásárlás 20W-250W MOPA szálas lézerforrás közvetlenül a Best Price gyártótól, megfizethető és olcsó áron.

Mutatja az összes 3 eredmények

MOPA impulzusszálas lézerforrás – LP sorozat

Névleges 0 ki 5
Tól től $899.00 Tömeges vásárlónak.
  • Fejlett MOPA Fiber Technology.
  • Állítható impulzusszélesség és frekvencia széles tartománya.
  • Nagyon versenyképes ár -tól.
  • 1 év extra garancia, mivel saját javítóközpontunk van.

További termékek töltődnek fel, előzetesen lépjen kapcsolatba velünk.

Névleges 0 ki 5
Tól től $9.99 Tömeges vásárlónak.
Bár a termék készen van, még nem került fel honlapunkra. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen adunk további információkat.