Kezdőlap - Termékek - Lézerforrás - QCW Fiber Laser

Legjobb QCW Fiber Laser Source | 75W 150W 300W 600W 2000W

A QCW lézer, a Quasi-Continuous Wave Fiber Laser rövidítése, egy olyan félvezető lézer, amely közel folyamatos kimenetet képes elérni. Egyedülálló töltési mintát használ a folyamatos lézerteljesítmény eléréséhez, ami új lehetőségeket hozott a lézertechnológia számára.

A QCW lézer számos előnnyel rendelkezik, beleértve a nagy teljesítményt, a nagy hatékonyságot, a kiváló sugárminőséget, a kis méretet és az alacsony költséget, így alkalmas különféle alkalmazásokra. Ráadásul alacsonyabb az energiafogyasztási költsége, mint más lézereknek, különösen a hagyományos YAG lézerekhez képest, ami gazdaságosabbá teszi.

A QCW lézer egy erős, megbízható és praktikus lézer, amely különböző alkalmazásokban használható a vásárlói igények kielégítésére. Új lehetőségeket kínál, és előnyös fejlesztéseket hoz a lézertechnológiában. A QCW szálas lézer impulzusos és folyamatos üzemmódban is működhet, így egyetlen lézer képes különféle feldolgozási feladatokat megoldani, amelyekhez korábban két különböző lézerre volt szükség. Ez a funkció további feldolgozási előnyöket biztosít.

A QCW lézerforrást különböző iparágakban alkalmazták különböző feldolgozási feladatokhoz. Például a 3C elektronikai iparban a QCW lézer a YAG Laserhez képest kisebb és laposabb hegesztési pontjai miatt alkalmas kis méretű dugók hegesztésére. A precíziós orvosi tartozékok hegesztési iparában a QCW lézer kis foltméretének és precíz energiaszabályozásának köszönhetően alkalmas kisméretű titánötvözet oszlopok hegesztésére titánötvözet kupakokra.

Összefoglalva, a QCW szálas lézer egy sokoldalú és hatékony lézer, amely számos alkalmazásban helyettesítheti a hagyományos lézereket. Előnyei közé tartozik a nagy csúcsteljesítmény, a nagy impulzusenergia-stabilitás és az energiaszabályozás pontossága. Különböző forgatókönyvekkel is kompatibilis, és többféle kimeneti szálmag átmérő közül választhat a különböző alkalmazásokhoz.

2024 legjobb QCW szálas lézerforrás Eladó!

Vásárlás 75W-2000W QCW szálas lézerforrás közvetlenül a Best Price gyártótól, megfizethető és olcsó áron.

Mutatja az összes 2 eredmények

Kvázi folyamatos hullámú szálas lézerek 75 W – 600 W

Névleges 0 ki 5
Tól től $2,999.00 Tömeges vásárlónak.
Folyamatos és impulzus üzemmóddal, rendkívül stabil kimeneti teljesítménnyel és kiváló sugárminőséggel a kvázi folyamatos hullámú szálas lézereink vágják,

További termékek töltődnek fel, előzetesen lépjen kapcsolatba velünk.

Névleges 0 ki 5
Tól től $9.99 Tömeges vásárlónak.
Bár a termék készen van, még nem került fel honlapunkra. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen adunk további információkat.