Kezdőlap - Termékek - 3D nyomtató gép

Legjobb Ipari 3D nyomtatógép | SLM fém, SLS nylon, SLA nagy gyanta 3D nyomtató

Az ipari 3D nyomtatógépek olyan innovatív technológiákkal forradalmasítják a gyártást, mint a szelektív lézerolvasztás (SLM), a szelektív lézeres szinterezés (SLS) és a sztereolitográfia (SLA). Ezek a nagy teljesítményű 3D rendszerek példátlan tervezési szabadságot, gyors átfutási időt és költséghatékonyságot kínálnak összetett, könnyű alkatrészek előállításához olyan anyagokból, mint a fémek és a műszaki minőségű műanyagok.

Főbb előnyei:

Az SLM lézert használ a fémpor teljes megolvasztására, teljesen sűrű, kivételes mechanikai tulajdonságokkal rendelkező alkatrészekké. Ideális összetett geometriákhoz repülési, autóipari és orvosi alkalmazásokban.

  • Az SLS szelektíven olvasztja a műanyag-, kerámia- vagy fémporokat precíz, tartós alkatrészekké, támasztékok nélkül.
  • Az SLA UV-lézert használ a folyékony fotopolimer gyanták sima, rendkívül részletes műanyag részekre való kikeményítésére. Tökéletes olyan vizuális prototípusokhoz, amelyek bonyolult jellemzőket és felületkezelést igényelnek.

Az ipari 3D nyomtatókkal a mérnökök egyesíthetik az összeállításokat egyetlen részekre, fejlett belső szerkezeteket építhetnek be a könnyű súlyozás érdekében, és speciális alkatrészeket gyárthatnak, amelyek az erősségre, hőállóságra és egyéb igényekre optimalizáltak. Ez gyorsabb termékfejlesztést, tervezési validálást és gyártást tesz lehetővé, mint a CNC megmunkálás vagy fröccsöntés.

Akár néhány prototípusra, akár több ezer végfelhasználási alkatrészre van szüksége, az ipari 3D nyomtatógépek sokoldalúságot és technológiát kínálnak a versenyképesség megőrzéséhez. Fedezze fel, hogyan alakíthatják át ezek a rendszerek a gyártást még ma.

2024 legjobb ipari 3D nyomtatógép Eladó!

Vásárlás SLM, SLS, SLA 3D nyomtatók közvetlenül a Best Price gyártótól, megfizethető és olcsó áron.

Mutatja az összes 4 eredmények

SLM fém 3D nyomtató – SLM sorozat

Névleges 0 ki 5
Tól től $59,999.00 viszonteladók számára Basic Spec.
Ipari szintű SLM/DMLS 3D nyomtatóink, más néven fém 3D nyomtatógépek, egy élvonalbeli technológia, amely lehetővé teszi a

SLS Nylon 3D nyomtató – SLS sorozat

Névleges 0 ki 5
Tól től viszonteladók számára Basic Spec. $29,999.00
Nylon SLS 3D nyomtatónk egy csúcskategóriás eszköz, amelyet ipari termeléshez és tudományos kutatáshoz használnak. Fejlett SLS-t kínálunk

SLA Resin 3D nyomtató – SLA sorozat

Névleges 0 ki 5
Tól től viszonteladók számára Basic Spec. $14,999.00
SLA 3D nyomtatónk, egy nagy pontosságú és gyors nyomtatási technológia, amely sztereolitográfiai berendezést (SLA) használ 3D objektumok létrehozásához. Ez

További termékek töltődnek fel, előzetesen lépjen kapcsolatba velünk.

Névleges 0 ki 5
Tól től $9.99 Tömeges vásárlónak.
Bár a termék készen van, még nem került fel honlapunkra. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen adunk további információkat.