Legjobb DPSS UV lézerforrás | 3W 5W 10W 15W 20W 25W 30W

A 355 nm hullámhosszú UV lézereket széles körben használják különféle ipari alkalmazásokban. Számos előnyt kínálnak, mint például a rövid hullámhossz, a rövid impulzusidő, a kiváló sugárminőség, a nagy pontosság és a nagy csúcsteljesítmény. A zöld és infravörös lézerekhez képest az UV lézerek kisebb hőhatást és nagyobb abszorpciós sebességet mutatnak az anyagokban a rövidebb hullámhosszuk miatt. Ez ideálissá teszi őket anyagok „hidegfeldolgozásához”.

Az UV lézerek egyedülálló előnyökkel rendelkeznek a többi lézertípushoz képest. Csökkenthetik a hőterhelést a feldolgozás során, csökkentve a munkadarab sérülését és megőrizve annak integritását. Akár közvetlenül is képesek megváltoztatni a molekuláris láncszerkezeteket, így alkalmasak hőérzékeny anyagok ultraprecíziós feldolgozására mikro- és nanoléptékben. Az UV-lézerek különösen hatékonyak nem fémes anyagok, például kerámia, üveg, műanyagok és papír feldolgozására.

Különleges alkalmazásokban az UV lézerek hasznosak lágy műanyagok, rugalmas nyomtatott áramköri kártyák (FPC) és ezek hordozóanyagai, például poliimid feldolgozására. Ezeknek az anyagoknak a precíziós feldolgozásához UV-lézerre van szükségük, és infravörös lézerrel nem dolgozhatók meg.

Egy másik alkalmazás, amely az UV-lézerek kis nyalábméretéből és alacsony hőterhelési tulajdonságaiból profitál, a mikrofúrás. Az UV-lézerek akár 10 μm-es lyukakat is fúrhatnak, ha egy függőleges sugarat közvetlenül a hordozón keresztül fókuszálnak.

A kerámia megmunkálásához az UV lézerek elengedhetetlenek pontosságuk és a finom kerámia megmunkálás követelményeinek való megfelelésük miatt. A CO2 és a zöld lézerek nem képesek azonos szintű pontosságot elérni. Az UV-lézereket kerámiák jelölésére, vágására és fúrására használják.

Összefoglalva, a 355 nm hullámhosszú, 3 W-tól 25 W-ig terjedő teljesítményű UV lézerek kiváló választást jelentenek olyan ipari alkalmazásokhoz, amelyek fém és nem fémes anyagok precíziós feldolgozását igénylik.

2023 legjobb DPSS UV lézerforrás Eladó!

Vásárlás 3W-30W dpss uv lézerforrás közvetlenül a Best Price gyártótól, megfizethető és olcsó áron.

Mutatja az összes 3 eredmények

3W – 5W léghűtéses DPSS UV lézerforrás | LARK sorozat

Névleges 0 ki 5
Tól től $2,399.00 Tömeges vásárlónak.
Bemutatjuk a léghűtéses DPSS UV lézerforrást a JPT LARK sorozatból. Ez a lézerforrás léghűtéses szerkezettel rendelkezik,

3W – 30W vízhűtéses DPSS UV lézerforrás | SEAL sorozat

Névleges 0 ki 5
Tól től $1,199.00 Tömeges vásárlónak.
A SEAL sorozatú UV lézerforrások kiváló sugárminőséget és tökéletes szpotjellemzőket kínálnak. Az integrált kialakítás a

További termékek töltődnek fel, előzetesen lépjen kapcsolatba velünk.

Névleges 0 ki 5
Tól től $9.99 Tömeges vásárlónak.
Bár a termék készen van, még nem került fel honlapunkra. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen adunk további információkat.