Kezdőlap - Termékek - Lézerforrás - Impulzusszálas lézer

Legjobb Impulzusszálas lézerforrás | 20W 30W 50W 100W

A Q-kapcsolt impulzusos szálas lézerforrások nagy teljesítményű lézerek, amelyeket széles körben használnak számos ipari és tudományos alkalmazásban. Ezek a lézerek nagy csúcsteljesítményükről, rövid impulzusidejükről és kiváló sugárminőségükről ismertek. Ideálisak olyan alkalmazásokhoz, amelyek pontosságot, sebességet és megbízhatóságot igényelnek.

Az itterbium impulzusos szálas lézerforrás számos teljesítményopcióban elérhető, beleértve a 20 W-ot, 30 W-ot, 50 W-ot és 100 W-ot. Így könnyen megtalálhatja az Ön egyedi igényeinek megfelelő lézerforrást. Ezeket a lézereket úgy tervezték, hogy hosszú élettartamon keresztül kiváló minőségű teljesítményt nyújtsanak, így költséghatékony megoldást jelentenek számos alkalmazáshoz.

A Q-kapcsolt impulzusos szálas lézerforrások egyik legfontosabb előnye a kiváló sugárminőség. Ez lehetővé teszi számukra, hogy nagyon fókuszált, precíz sugarakat állítsanak elő, amelyek ideálisak olyan alkalmazásokhoz, mint a mikromegmunkálás, lézeres jelölés és lézergravírozás. Ezen túlmenően ezeknek a lézereknek a rövid impulzusideje miatt jól alkalmazhatók olyan alkalmazásokhoz, amelyek nagy sebességű feldolgozást igényelnek.

Összességében, ha nagy teljesítményű lézerforrásra van szüksége precíziós ipari vagy tudományos alkalmazásokhoz, az itterbium impulzusos szálas lézerforrás tökéletes megoldás lehet. Számos energiaellátási lehetőséggel és kiváló teljesítményjellemzőkkel ezek a lézerek megbízható és költséghatékony választást jelentenek számos alkalmazáshoz.

2024 legjobb impulzusszálas lézerforrás Eladó!

Vásárlás 20W-100W impulzusos szálas lézerforrás közvetlenül a Best Price gyártótól, megfizethető és olcsó áron.

Mutatja az összes 4 eredmények

MOPA impulzusszálas lézerforrás – LP sorozat

Névleges 0 ki 5
Tól től $899.00 viszonteladó számára.
Bemutatjuk a JPT LP sorozatú mopa szálas lézert, egy belépő szintű impulzusos szálas lézerforrást, amely MOPA-t (Master Oscillator Power) használ

MOPA impulzusszálas lézerforrás – JPT M7 sorozat

Névleges 0 ki 5
Tól től $1,099.00 viszonteladó számára.
Bemutatjuk a JPT M7 sorozatot, egy MOPA (Master Oscillator Power Amplifier) ​​impulzusos szálas lézerforrást. Ez a nagy teljesítményű szálas lézer hasznos

Q Kapcsolt impulzusszálas lézerforrás – 20-100W

Névleges 0 ki 5
Tól től $299.00 viszonteladó számára.
Bemutatjuk a Q kapcsolt impulzusszálas lézerforrást – Raycus Q QB QE QS QBI sorozat. Ezt a Raycus fejlesztette ki

További termékek töltődnek fel, előzetesen lépjen kapcsolatba velünk.

Névleges 0 ki 5
Tól től $9.99 viszonteladó számára.
Bár a termék készen van, még nem került fel honlapunkra. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen adunk további információkat.