Visszaküldési és visszatérítési szabályzat

Üdvözöljük a Laser legjobb áron! Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minden vásárlással elégedett legyen. Visszaküldési és visszatérítési szabályzatunk célja, hogy egyértelműséget és átláthatóságot biztosítson az Ön jogaival és kötelezettségeivel kapcsolatban, amikor weboldalunkon, a laserchina.com-on vásárol. Kérjük, rendelése előtt figyelmesen olvassa el ezt a szabályzatot. Kérjük, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal az áruk visszaküldésével kapcsolatban, és a visszaszállítási költséget az ügyfélnek kell fizetnie, ha nem a termék minőségével kapcsolatos probléma.

1. Visszatérés

Ha bármilyen okból nem elégedett a vásárlással, a megrendelés kézhezvételétől számított 30 napon belül kezdeményezheti a visszaküldést. Ahhoz, hogy a termék visszaküldhető legyen, használaton kívül, eredeti csomagolásában és olyan állapotban kell lennie, ahogyan azt átvette. Felhívjuk figyelmét, hogy bizonyos tételek, például a személyre szabott vagy egyedi termékek nem jogosultak visszaküldésre, kivéve, ha megérkezéskor hibásak vagy sérültek.

2. Visszatérítések

Amint a visszaküldés megérkezett és megvizsgáltuk, értesítjük a visszatérítés jóváhagyásáról vagy elutasításáról. Jóváhagyás esetén a visszatérítést feldolgozzuk, és 5-7 munkanapon belül automatikusan jóváírjuk az eredeti fizetési módot. Felhívjuk figyelmét, hogy a szállítási díjak nem visszatéríthetők, és a visszaküldés során felmerülő esetleges szállítási költségeket levonjuk a visszatérítésből.

3. Visszaküldési folyamat

A visszaküldés kezdeményezéséhez forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz a következő telefonszámon info@laserchina.com a rendelési számmal és a visszaküldés okával. Csapatunk további útmutatást ad a termék visszaküldéséhez. Kérjük, győződjön meg arról, hogy a tétel biztonságosan be van csomagolva, hogy elkerülje a szállítás közbeni sérüléseket.

4. Feldolgozási idő

Miután megkaptuk a visszaküldött terméket, várjon 3 munkanapot a visszaküldés feldolgozására és a visszatérítésre. Köszönjük türelmét a folyamat során.

5. Csereszabályzat

Sajnos jelenleg nem kínálunk cserét. Ha egy terméket más méretre, színre vagy stílusra szeretne cserélni, javasoljuk, hogy kezdeményezzen visszaküldést és adjon le új rendelést a kívánt termékre.

Házhozszállítás

Arra törekszünk, hogy ügyfeleink számára egyértelmű és átlátható szállítási információkat nyújtsunk. Szállítási szabályzatunk a következő részleteket tartalmazza:

1. Szállítási módok

Alapértelmezés szerint minden megrendeléshez tengeri szállítmányozást kínálunk. Kérésre azonban rendelkezésre állnak alternatív szállítási módok, például légi vagy gyorsított szállítás. Kérjük, lépjen kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal az alternatív szállítási módokkal kapcsolatos további információkért.

2. Szállítási idő

A megrendelések feldolgozása általában a fizetés kézhezvételétől számított 3 munkanapon belül megtörténik. Felhívjuk azonban figyelmét, hogy a feldolgozási idő a rendelés mennyiségétől és a termék elérhetőségétől függően változhat. A rendelés feldolgozása után egy szállítási visszaigazoló e-mailt fog kapni a nyomon követési információkkal.

3. Szállítási idő

Megrendelésének szállítási ideje az Ön tartózkodási helyétől és a választott szállítási módtól függ. Bár arra törekszünk, hogy a megrendeléseket gyorsan kézbesítsük, kérjük, várjon legfeljebb 14 napot a szállításra. Késések fordulhatnak elő rajtunk kívülálló tényezők miatt, mint például a vámkezelés vagy a zord időjárási viszonyok.

4. Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítást kínálunk bizonyos országokba. A nemzetközi megrendelésekre a célország által kivetett további vámok, adók vagy behozatali vámok vonatkozhatnak. Ezek a költségek a vásárlót terhelik, és nem szerepelnek a vételárban vagy a szállítási díjban. Kérjük, tájékozódjon a helyi vámhivatalnál a megrendelésével kapcsolatos esetleges díjakról.

5. Nyomon követési információk

A rendelés kiszállítását követően e-mailben kap egy nyomkövetési számot, amellyel nyomon követheti a szállítás előrehaladását. Felhívjuk figyelmét, hogy a nyomon követési információk akár 24 órát is igénybe vehetnek, amíg elérhetővé válnak a rendelés kiszállítása után.

Kapcsolatba lép velünk

Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van a visszaküldési és visszatérítési szabályzatunkkal kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a következő címen: info@laserchina.com Azért vagyunk itt, hogy segítsünk Önnek, és biztosítsuk, hogy a Laser Best Price vásárlási élménye pozitív legyen.

A házirend változásai

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül frissítsük vagy módosítsuk jelen Visszaküldési és Visszatérítési Szabályzatot. Bármilyen változtatás a weboldalunkon való közzétételt követően azonnal hatályba lép. Kérjük, rendszeresen tekintse át ezt az irányelvet frissítésekért.

A laserchina.com oldalon történő megrendeléssel Ön elismeri, hogy elolvasta, megértette és elfogadja a jelen Visszaküldési és Visszatérítési Szabályzatban leírt feltételeket.

Köszönjük, hogy a legjobb lézert választotta!