Picoszekundumos lézerforrás | Ultragyors lézerek | 355 nm UV, 532 nm zöld, 1064 nm IR

A pikoszekundumos lézerforrások olyan ultragyors lézerek, amelyek számos előnnyel rendelkeznek az ipari mikrofeldolgozási alkalmazásokban. Szinte nincs hőhatásuk, így sokféle anyag feldolgozását teszi lehetővé, beleértve azokat is, amelyek átlátszóak a látható és közeli infravörös tartományban. A kiváló sugárminőség növeli a teljesítmény stabilitását és megbízhatóságát, míg a nagy csúcsteljesítmény precízebb feldolgozást tesz lehetővé.

A pikoszekundumos lézerek nagy impulzusenergiával, hosszú élettartammal rendelkeznek, valamint hatékonyan és gyorsan működnek. Használhatók jelölésre, fúrásra, vágásra és egyéb alkalmazásokra, finom és tiszta vágásokat biztosítva mikrométeres feldolgozási igényekhez minimális hőhatás mellett. Felváltották a hagyományos fúrási/vágási eljárásokat, és széles körben használják különféle iparágakban anyagok, például fólia, kerámia, fém, üveg és műanyagok vágására.

A pikoszekundumos lézerek olyan eljárásokban is előnyöket kínálnak, mint a fém feketítése, a műanyagok jelölése és a festék üvegről való eltávolítása. A pikoszekundumos lézerek hatása kifejezettebb és tisztább, míg a pikoszekundumos lézerekre jellemző alacsony hőenergia diffúzió lehetővé teszi a festék eltávolítását a hordozóanyag, különösen az üveg és a műanyag szinte károsodása nélkül.

A pikoszekundumos lézerrel vágható anyagok listája széles, beleértve a rozsdamentes acélt, a szénacélt, a rezet, az alumíniumot, a magnéziumötvözeteket és az üveget. Olyan területeken használják őket, mint a mobiltelefonok, a 3C elektronikus chip FPC-k és a napenergia. A legkiemelkedőbb teljesítmény azonban továbbra is az üvegfúrás és -vágás terén érhető el, mellyel kúpos furatok nélkül lehet függőleges vágást elérni.

Az üveg lézeres vágása egy érintésmentes és alacsony szennyezőanyag-kibocsátású technológia, amely könnyen irányítható és nagy kényelmet biztosít az ügyfelek számára. A nagy sebességű vágás tiszta éleket, jó függőlegességet és csekély belső sérülést biztosít. Új megoldássá válik az üvegvágó ipar számára. A pikoszekundumos ultragyors lézerforrások különösen a nagy pontosságú vágás során mutatnak nagy előnyöket rendkívül szűk impulzusszélességük és alacsony hőenergia diffúziós jellemzőik miatt. Befejezik az anyagtörést, mielőtt a hőt átadják a környező anyagoknak, és jó eredményeket mutatnak a rideg anyag vágásánál.

A pikoszekundumos lézerek érintésmentes feldolgozást alkalmaznak, hogy elkerüljék az olyan problémákat, mint a hagyományos megmunkálási módszerekkel előforduló élek összeomlása és repedése. Nagy pontosságúak, nem okoznak mikrorepedéseket, töréseket vagy szilánkokat, magas éltörésgátló tulajdonságokkal rendelkeznek, és nem igényelnek másodlagos gyártási költségeket, például mosást, polírozást vagy csiszolást. Ez csökkenti a költségeket, miközben jelentősen javítja a munkadarab hozamát és a feldolgozási hatékonyságot.

● 0.5 milliárd USD értékű nyilvános társaság, részvénykód: 688291.
● 300+ nemzetközi tag.
● 100+ K+F mérnök.
● A K+F kiadások bevételének 20%-a+.
● 5000+ ügyfél több mint 100 országban.
● A legtöbb lézergép-gyártó fő szállítója.
● 1. SPIE PRISMAWARDS (a világ lézeriparának legmagasabb kitüntetése) döntős, szoftverkategória.

Megjelenítése az egyetlen eredmény

További termékek töltődnek fel, előzetesen lépjen kapcsolatba velünk.

Névleges 0 ki 5
Tól től $9.99 Tömeges vásárlónak.
Bár a termék készen van, még nem került fel honlapunkra. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen adunk további információkat.